top of page

Objevte web s nejkomplexnější nabídkou výletů a zážitků v Saském Švýcarsku

Mnozí z nás známe a milujeme Pravčickou bránu, Soutěsky, Mariinu skálu, Loupežnický hrad, Dolský mlýn, rozhlednu na Sněžníku, Tiské skály, vyhlídku Belvedér a mnoho dalších zajímavostí. Přestože cílem dnešního příspěvku je upozornit na jiné pozoruhodnosti, určitě Vám budeme během roku doporučovat zajímavé výlety pro pěší, cyklisty nebo třeba i pro koloběžkáře v naší části Českého Švýcarska.

Ale krásné skály, hluboké a klidné lesy, tichá údolí, hrdé hradby středověkých hradů a zřícenin, příjemné hospůdky, luxusní sauny ale i třeba netradiční dopravní prostředky najdete hned kousek za hranicemi.

Ale Vy neumíte německy a možná proto máte trochu obavu cestovat na území bývalé NDR?

Tak právě pro Vás jsme začali vyhledávat příhraniční zajímavosti, výlety a zážitky. Vše Vám překládáme do češtiny a vše dokonce najdete v jedné sekci, kterou Vám tímto představujeme.

Nemusíte se výletů do Německa bát. Na plno místech v Národním parku najdete české audioprůvodce, české materiály a co je důležité, chtějí Vám rozumět. Pokud se někde setkáte s opakem, napište nám.

Nás to zajímá, protože Vás chceme informovat, kam vyšlápnout v sobotu s rodinou, kam se zajet podívat, kde se dobře najíst a napít a kde se dobře pobavit a přespat.

Již nyní jsme web s nejkomplexnější nabídkou výletů a zážitků v Saském Švýcarsku.

www.info-doubice.cz

www.ceske-svycarsko.net

basteivyhled.jpeg
Bastei2.jpeg
Bastei3.jpeg
phpThumb_cache_eisenbahnwelten-rathen.de_src08695bc6a803a1e0b4c12f1de7685a5c_par
000021698_df7c93.jpg

bottom of page