top of page

Jak vznikalo Infocentrum Doubice a jeho web

Nejznámějším objektem v Doubici je pravděpodobně Penzion Stará hospoda se stovkami dřevěných soch, nejen proto že má zápis v České knize rekordů za nejvíc dřevěných soch od více autorů, ale i proto, že se stala turistickým centrem a rájem dětí.

Snímek 186.jpg

V areálu si totiž na své přijdou jak dospělí, tak i děti. Více než 300 soch doplňuje bludiště, houpačky, kolotoč, potůček, lanovka a dokonce i několik kusů vyřazené vojenské techniky.

No a pro unavené návštěvníky čeká ve Staré hospodě netradiční interiér hospody s dobrou kuchyní a penzion s netradičními interiéry.

A bylo asi jen přirozeným vývojem, kdy se tomto areálu zrodí turistické centrum, protože během sezóny zde projde na desetitíce návštěvníků. A tak od roku 2014 můžete vidět rostoucí stavbu domku, ve kterém najdete mapy, knihy, suvenýry, místní výrobky a hlavně mnoho potřebných informací. V polovině roku 2014 začal vznikat i web, který najdete na doménách www.info-doubice.cz, www.ceske-svycarsko.net. Těšíme se samozřejmě na vaši fyzickou návštěvu, ale i na pravidelnou návštěvu webu a facebooku.

Našim cílem je postavit informační web pro návštěvníky Českého Švýcarska a Česko-Saského Švýcarska, aby se zvýšila Vaše informovanost o tom kam jet, kde se ubytovat, kde se dobře najíst a co zajímavého se tu dá vidět a prožít. Webu a Facebooku se ujala ústecká reklamní agentura STUDIO ADAX a mimo nápadů nám přinesla i reklamní slogan: V Českém Švýcarsku Vám bude dobře.

157.jpg

bottom of page